Imperial

Onze geschiedenis: 100% Belgisch

Het merk IMPERIAL ziet in 1928 het daglicht in Antwerpen met als doel: jou het beste van de zee aanbieden. We hebben onze eigen waarden en doelstellingen, maar luisteren natuurlijk ook naar al jouw wensen. We gaan al een tijdje mee, maar we blijven ons iedere dag voor je inzetten.

Kwaliteit, echtheid, oorsprong

Dat zijn de sleutelwoorden van ons succes. Dit succesverhaal wordt in 1949 verdergezet door Albert-Louis Van Hauwermeiren die zijn filosofie overdraagt aan zijn neef, Albert Van Hauwermeiren. Hij neemt het stuur over in 1975. Dankzij hen is IMPERIAL het merk dat we vandaag de dag kennen.

pecheur.png

"Het beste wat de zee biedt"

Het is meer dan een slogan, het is onze manier van leven. Ons succes is gebaseerd op traditionele waarden. We versterken onze positie als koploper door constant te innoveren en te vernieuwen. Elke dag opnieuw streven we naar perfectie. 

Navigeer op deze pagina

Onze focus op kwaliteit

Als geen ander kennen we de zee. En we zijn er dol op! Toegewijd als we zijn, bieden we je het hele jaar door producten aan van de hoogste kwaliteit, met een onovertroffen smaak.

Onze passie voor vis kent geen grenzen

Wij onderzoeken nauwkeurig de maritieme wereld met al zijn veranderingen en evoluties. Wij weten als geen ander waar en op welk moment de vlees van de vis het fijnst en het lekkerst is.

filet.png

Opdat de geconserveerde vis alle kwaliteiten zou behouden van de verse vis

Moet de tijd tussen het vangen en het inblikken zo kort mogelijk gehouden worden, wat het gebruik van chemische bewaarmiddelen overbodig maakt. Dit betekent op zijn beurt dat er gewerkt moet worden met de meest gesofisticeerde sterilisatiemethoden en volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Navigeer op deze pagina

Ons respect voor de natuur

We stellen de bescherming van de natuur voorop. We zetten ons ten volle in voor een duurzame en respectvolle visserij. Zeggen dat we van de zee houden is één ding, het effectief doen is beter.

Al sinds het begin heeft IMPERIAL een groot hart voor de zee

Dat vertaalt hem voor een groot deel in respect. We werken nauw samen met internationaal erkende labels die garant staan voor duurzame en selectieve visserij. Het MSC (Marine Stewardship Council), en FOS (Friend of the Sea) zijn twee labels die het maritieme leven willen beschermen en de toekomst ervan willen verzekeren.

dauphin.png

Navigeer op deze pagina

Onze bijdrage aan jouw gezondheid

De producten van IMPERIAL zijn niet alleen lekker, ze zijn ook goed voor onze gezondheid dankzij haar essentiële en waardevolle voedingsstoffen.

Bereid zonder chemische bewaarmiddelen, behoudt onze vis al haar essentiële voedingsstoffen

Het vlees van onze vis is rijk aan smaak, voedingsvezels, fosfor, jodium, calcium, fluor, mineralen, proteïnen, onverzadigde vetten, vitaminen D, A en B2. De gemiddelde voedingswaarden per 100 gram staan duidelijk vermeld op al onze producten. Zo weet je exact wat je eet. 

sante.png

Navigeer op deze pagina