Extra info over het recept
- Bereiding : 10 min.
- Bereidingstijd : 10 min.
- Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 600 g tagliatelle
- 2 blikken zalm Extra Fancy Pink Imperial
- 1 ui
- olijfolie
- 1 blik erwtjes conserve (of diepgevroren of vers)
- 20 cl slagroom
- bouillonblokje
- sel, poivre

Bereiding
- Stoof de ui goudbruin in wat olijfolie.
- Breng het water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de opgegeven kooktijd en volgens uw smaak (al dente,…).
- Laat de zalm uitlekken en versnijd hem tot blokjes in een schotel.
- Voeg de tagliatelle, de zalmblokjes, de erwtjes en de room bij de gestoofde ui.
- Laat 2-3 minuten sudderen zonder al te veel te roeren zodat de zalmblokjes niet uit elkaar vallen.
“De zalm kan ook bij het serveren op de borden geschikt worden.”