onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Bladerdeegrolletjes met rode pesto en ansjovispasta

Een feestelijk aperitiefhapje

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 5 min.
  • Bereidingstijd : 20 min.
  • Type gerecht : Een feestelijk aperitiefhapje
  • Download recept

Ingrediënten

  • 2 soeplepels rode pesto
  • 1 soeplepel ansjovispasta Imperial
  • 1 rol bladerdeeg

Bereiding

  1. Rol het deeg open op een vel bakpapier.
  2. Verdeel de rode pesto (op het schap Italiaanse producten) over het deeg en knijp het equivalent van een soeplepel ansjovispasta Imperial uit de tube in toefjes op het bladerdeeg.
  3. Rol het deeg stevig op.
  4. Laat 30 minuten hard worden in de diepvriezer zodat u zonder haperen rondjes kunt afsnijden.
  5. Laat de oven voorverwarmen op 180°C. Snijd rondjes van de bladerdeegrol af en schik ze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
  6. Laat 20 minuten bakken.

“Lauw serveren bij het aperitief.”

Ontdek de ansjovis van IMPERIAL

De kleine smaakmaker die het verschil maakt

  • Ansjovis Gerolde reepjes met Kappertjes

    Ansjovis Gerolde reepjes met Kappertjes

    Je zou gek zijn om deze zorgvuldig uitgekozen reepjes enkel als decoratie te gebruiken. Lekker en overheerlijk. Ook om zo op te eten.

    Meer over dit product
  • Ansjovis Reepjes in oijfolie

    Ansjovis Reepjes in oijfolie

    De enige echte engraulis encrasicolus (dat is zijn volledige naam, die hoef je niet te onthouden, tenzij je houdt van wist-je-datjes/tenzij je een fervent quizzer bent!), olijfolie en niet meer dan dat!

    Meer over dit product
  • Ansjovispasta

    Ansjovispasta

    Superhandig om al je bereidingen mooi af te werken met deze verslavende, gezouten smaak in tubevorm.

    Meer over dit product
  • Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in pikante olijfolie

    Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in pikante olijfolie

    Deze ansjovis heeft helemaal niets meer te maken met de gezouten ansjovis. Ze is vers, op z’n geheel klaargemaakt zoals sardines, zacht en zonder schubben, gebakken in de oven en daarna verpakt in een mooi doosje waar een pikante olijfolie op hem wacht

    Meer over dit product
  • Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in olijfolie

    Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in olijfolie

    Langs de Griekse kusten gaat Imperial op zoek naar deze fijne kleine visjes, zonder schubben, heerlijk zacht, waar geen enkele andere vis aan kan tippen.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen