onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Parmentier van tonijn

Een verrukkelijke maaltijd

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 25 min.
  • Bereidingstijd : 30 min.
  • Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
  • Aantal personen : 4
  • Download recept

Ingrediënten

  • 500 g aardappelen
  • 2 eieren
  • 1 doosje tonijn met olijfolie IMPERIAL 200 g
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 150 ml volle melk
  • 50 g zoute boter
  • 20 g geraspte parmezaan
  • 100 ml vloeibare room
  • peterselie
  • muskaatnoot
  • grof zout en peper van de molen

Bereiding

By Cuisine Actuelle

  1. Spoel de aardappelen en laat ze 25 minuten koken in gezouten water.
  2. Voeg de 2 eieren toe en laat ze 10 minuten meekoken. Laat ze afkoelen voor u ze pelt.
  3. Hak de ui grof. Spoel de paprika’s, verwijder de zaden en zaadlijsten en hak ze in kleine stukjes. Spoel, droog en hak de peterselie fijn.
  4. Giet de aardappelen af, verwijder de schillen en pureer ze. Verwarm de melk en voeg ze toe aan de puree. Voeg de boter in kleine stukjes toe, kruid met peper en muskaatnoot en meng alles.
  5. Laat de tonijn uitlekken en trek hem in stukjes. Hak de eieren grof en meng ze met de tonijn, de uien, de paprika’s, de peterselie en wat peper.
  6. Verwarm de oven voor op 180°C.
  7. Breng de helft van de puree in kleine glaasjes, voeg vervolgens een laagje tonijn toe en bedek met de rest van de puree. Voeg de geraspte parmezaan en wat room toe.
  8. Laat 15 à 20 minuten warmen in de oven. De bovenzijde moet goudbruin zijn. Onmiddellijk opdienen.

Ontdek de tonijn van IMPERIAL

De meest geappreciërde vis heeft ook heel wat kwaliteiten

  • Tonijn Yellowfin In Eigen Nat

    Tonijn Yellowfin In Eigen Nat

    De mooiste stukjes zijn lekker zacht en lekker rozig. De perfecte basis voor simpele of gewaagde bereidingen.

    Meer over dit product
  • Tonijn Yellowfin In Olijfolie

    Tonijn Yellowfin In Olijfolie

    Zin in iets lekker eenvoudigs? Geniet van onze selectief uitgekozen stukken tonijn in olijfolie. Die zijn groot, stevig en compact.

    Meer over dit product
  • Witte Tonijn In Olijfolie

    Witte Tonijn In Olijfolie

    Van een zeer verfijnde kwaliteit! Overheerlijk wit vlees, voorzichtig geweekt in olijfolie.

    Meer over dit product
  • Tonijn met Ui in Zoetzure Saus

    Tonijn met Ui in Zoetzure Saus

    Heel gezond, maar ook heel lekker dankzij zijn originele recept. Een klein hongertje? Dan hebben wij de perfecte, kant-en-klare hap voor je!

    Meer over dit product
  • Tonijn Dieet Yellowfin In Eigen Nat

    Tonijn Dieet Yellowfin In Eigen Nat

    Deze tonijn bevat 65% minder natrium dan de andere tonijnconserven. Ideaal voor zij die hun zoutinname wat in de gaten moeten houden.

    Meer over dit product
  • Ventresca Tonijnfilets Yellowfin

    Ventresca Tonijnfilets Yellowfin

    Deze dunne plakjes tonijn zijn (raar maar waar) het neusje van de zalm, het beste van het beste van Yellowfin.

    Meer over dit product
  • Tonijn gevangen met de lijn in extra vierge BIO-olijfolie

    Tonijn gevangen met de lijn in extra vierge BIO-olijfolie

    Skipjack tonijn (oorspronkelijke naam: katsuwonus pelamis) is een tonijnsoort die zich gemakkelijk voortplant. Het is een niet-bedreigde soort. Verrijkt met extra vierge olijfolie, de eerste koude persing die voortkomt uit de biologische landbouw.

    Meer over dit product
  • GROOKTE TONIJN OP ECHT BEUKENHOUT

    GROOKTE TONIJN OP ECHT BEUKENHOUT

    De skipjack-tonijn MSC wordt op een traditionele en trage manier gerookt, met echt beukenhout en zonder dat er tijdens het rookproces nieuw hout wordt toegevoegd. Er wordt beukenhout gebruikt omdat zijn lichte essence de tonijn een zachte en delicaat houtachtige gerookte smaak geeft.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen