Extra info over het recept
- Bereiding : 20 min.
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 300 g tonijn
- blik 250 g kidneybonen
- blik 2 handvol scheuten
- bv. alfalfa 2 jalapeno'S
- glas 2 el citroensap
- 1 - 2 el witte balsamico
- 2 el druivenpitolie
- zout
- peper van de molen
- 2 stronken witloof

Bereiding
- Laat de tonijn goed uitlekken en pluk hem wat uit elkaar.
- Spoel de bonen af in een zeef en laat ze dan goed uitlekken.
- Spoel de scheuten af en laat ze ook uitlekken.
- Laat de chilipepers uitlekken en snijd ze in kleine stukken.
- Vermeng alle ingrediënten in een kom met het citroensap, balsamico, olie, zout en peper en breng alles op smaak.
- Was en reinig het witloof en verdeel het in afzonderlijke blaadjes.
- Te kleine blaadjes gebruiken we hier niet.
- Vul de blaadjes met de salade en serveer