Extra info over het recept
- Bereiding : 10 min.
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 2 blikken IMPERIAL Witte Tonijn
- 2 blikken BORLOTTI gestoomde bruine bonen (blik)
- 1 rode ui
- Platte peterselie (of koriander, naar smaak)
- Balsamico azijn of ciderazijn
- Zout en peper van de molen
- Extra vierge olijfolie (opgevangen van de blikken witte tonijn)

Bereiding
- Giet de olie van de Imperial Tonijn af in een kom.
- Zet ze beiden aan de kant.
- Snij de rode ui in fijne schijfjes en haal uit elkaar voor een mooi effect.
- Giet de BORLOTI bonen af en schik ze in een diep bord. Voeg stukken witte tonijn, de ringen rode ui, de fijngesneden peterselie en een paar peterselie blaadjes toe. Kruid met zout en peper van de molen.
- Overgiet met de vinaigrette op basis van olijfolie (van de witte tonijn) en balsamico of ciderazijn.